KRISH ROTIWINKEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2005 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Krish Rotiwinkel. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 20:38 Heerlijke Saoto soep die nog lekker heet was. De broodjes pom en hete kip waren ook erg lekker.
12 apr 2024 om 18:24 het was weer heerlijk
10 apr 2024 om 8:38 Alleen had niet aangebeld terwijl deze wel aanstond én hoeft het aan de deur gehangen Krish was top
9 apr 2024 om 22:37 Bara hete kip besteld waar niet eens een beetje peper in zat. Restaurant gebeld en gemeld en dan word je afgepoeierd dat je dat dan in de notities moet doorgeven als het heet moet zijn. Meneer! Er zit geen peper in! Niets! Bara flauwe kip!
31 mrt 2024 om 23:10 Heerlijk eten en optijd gebracht! Echt heel blij met Krish. Het is Ramadan en ik vroeg of ze 't optijd konden brengen zodat ik mijn vasten kan breken met een heerlijke Roti. Echt super yammie! Dankjewel Krish!
31 mrt 2024 om 21:22 Heerlijk zoals altijd! En snel geleverd
31 mrt 2024 om 20:34 Lekker eten!
30 mrt 2024 om 19:17 Het was weer erg lekker allemaal
28 mrt 2024 om 12:55 Heerlijk en uitstekend! Goed op temperatuur ook
27 mrt 2024 om 21:16 Roti kipfilet en Telo waren goed. Maar ze waren mijn Ben en Jerry ijs vergeten.. dus halen een klein minpuntje
26 mrt 2024 om 20:16 Heel smaakvol, niet te zout, goede sambal en topbezorging. Wat wil een mens nog meer?
25 mrt 2024 om 10:00 Heel lekker!!