KRISH ROTIWINKEL

KRISH ROTIWINKEL Traditionele Surinaamse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1612 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Krish Rotiwinkel. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 11:44 Het blijft genieten!
17 mei 2022 om 23:05 De saoutosoep is zo heerlijk! En kun je volgens mij verder nergens bestellen, ben er erg blij mee. Ook de bezorging is altijd snel
15 mei 2022 om 20:18 Als vanouds ..... fantastisch !
15 mei 2022 om 19:42 Zoals altijd heerlijk. Bezorging na 15 minuten.
11 mei 2022 om 1:25 Goeie, vooral de kan roti
8 mei 2022 om 20:28 Zoals altijd was het weer voortreffelijk.
6 mei 2022 om 20:23 Het was de eerste keer en ik was zeer tevreden. Lekker vers eten Niet te veel kruiden en zout .
5 mei 2022 om 19:21 Het was weer heerlijk vers, warm en veel!
4 mei 2022 om 21:56 Was weer heerlijk!
30 apr 2022 om 5:00 Heerlijk eten, sneller bezorgd dan aangegeven. Gaat zeker nog een keer besteld worden. Dank aan de kok!
28 apr 2022 om 15:03 Ik zou de persoon die het eten maakt graag persoonlijk willen bedanken, het was weer ongelofelijk lekker!!
27 apr 2022 om 22:37 Ik vond het heel goed! De bestelling kwam eerder dan aangegeven stond op de site..